REKORD, BIG TIMES!

MEN TJENIS PENIS! Fast nu tycker jag fortfarande att tuttarna ska var i fokus, det är ju trots allt fortfarande tuttdagen! Blev mäkta förvånad när jag ser att det är 394 som skulle delta i eveneanget! Såg dock ingen som satsat, inte för att det märktes så på oss heller, men vi gick runt och skrek TUTTAAAR iaf! ;)

Hade väärsta besöksrekordet igår! TACK ALLA SOM KIKA IN! Aaah, vadå 5 eller? Tänker ni kanske! Men nää, lite bättre än så! hela 94! Haha, asså jag vet att det inte alls är mycket om man jämför, men jag jämför inte utan tycker bara det är kul att någon överhuvudtaget läser!
De första veckorna på lydiamanssson.blogg.se var jag väl överlycklig när snittet låg på 12 ungefär! Efter ytterliggare (ganska många) veckor, låg det väl på 20 och senare (ganska nyligen) var det 30, nu på senare tid ca 30-60 men igår 94!!

Klart det skulle vara skitkul med ett snitt på 100, men så långt har jag inte kommit än! Jag jobbar fortfarande (hela tiden) för att min blogg ska bli större, snyggare, intressantare och helt enkelt läsvärd! Jag vill ha en seriösare design! Ungefär som Elin Klings som är ungefär lika dan som Floras BIGLIKE på deras bloggar! Underbara!!
Jag får ta och skärpa till mig, med bilder och sånt! Men det är så svårt att ta snygga bilder varje dag!

Nåt tips på vad NI vill se i bloggen? Videoinlägg, bilder, dagens outfit, mode.. osv. YOU NAME IT! Hjälp mig att göra mn blogg bättre! :)

Kommentarer
Postat av: Becca

sv: har slängt upp en bild på skorna nu :D

2010-09-16 @ 22:06:42
URL: http://rebesha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0