withered flower

DET FINNS INGEN INSPIRATION. Ingen passion, ingen lycka eller mening. Jag tror jag ska ta en bloggpaus. Inget jag lägger upp eller skriver betyder något. Jag vill att folk ska läsa min blogg för att bli inspirerade eller för att de är nyfikna. Inte för att jag lägger upp en länk för publicitet. Ingen bryr sig, klickar och kryssar. Så, nöjd? En fler besökare.. Varsågod. Tack, det har hjälpt mig att fortsätta.. Men sista tiden har känts så hopplös och tråkig i bloggen. Jag vet, men vill ha tips och råd. Innan kunde jag titta in på min egen blogg flera gånger för att jag var så nöjd. Nu klarar jag knappt av förhandsgranskning. Vad har hänt. Min blogg-gnista har blåst iväg med den nya årstiden. Kanske att jag tappar lusten när när statistiken då och då är lägre an vanligt, att jag ytterst sällan har kommentarer.
Jag vill kunna se min blogg som en annans spännande. Som att jag inte vet vad som står, kunna läsa titta och inspireras av mig själv. Vara stolt över vad jag åstadkommit på några rader och i en bild eller flera. Var finns lusten? Var kan jag hämta tillbaka den? Jag vill så gärna, det är ett av mina intressen, har blivit i alla fall.
Jag vill ha en modern design med en imponerande header. Förvånande rubriker, spännande innehåll och vackra bilder. Ett fint och läsbart typsnitt.
Vi får se när det hoppar in ett inlägg. Helst av allt vill jag byta namn på bloggen också. Det blir till att se helt enkelt. Kommer kanske kännas tomt, men som sagt. Jag behöver en paus, ta nya krafter och det hela kanske slutar med att jag skapar en helt ny.
Senare.

birds

HITTADE NYSS ATT MAN KAN GÖRA TIDSINSTÄLLDA INLÄGG NU. Har förberett ett som ska komma innan fem.
Ett ganska "viktigt" inlägg...

first snow you know

VAKNAR TILL ETT LÄTT SNÖÖVERKAST. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag är inte beredd på vinter, inte nu. Det är mer eller mindre slask just nu. Inte nu, jag klarar inte av, dåligt väder. Det deprimerar mig! Men ack, så vacker snön faller till marken under lyktstolpen.
Så är det simning med klassen, wiheey! Alla tjejer har mens. Onödigt. Lika bra att få det överstökat, eller hur? Kanske blir... kult. Har väl plockat ihop min fulaste bikini.. Bara att den sitter fast, känner jag. Fast den är ganska fin ändå, bara att delarna inte matchar varandra.
Kult för mig att jag har samma kläder som i fredags och lördags.. Det har blivit mitt "säkra kort", när jag inte orkar testa 700 outfits. Svarta byxor, vitt linne, jeansskjorta och danska myntet i en guldkedja (halsband).
Jag har iaf att se fram emot att träffa Sara efter skolan, som är ledig idag, den lyckosten!
Måste kila!!
Sjukt seriös bild!

babe

OM DET ÄR NÅGON SOM KAN KOMMA MED ATT DE HAFT EN SOFT DAG.. Då ska ni höra om min... Sovmorgon till lite innan 10. Bild, strövade runt för jag var klar. Kom inte på vad jag skulle göra i vårt nya "projekt".. Så det var soft! Lyssna på musik och delade min glädje. Jahapp.. lunch.. fil och veggo-lasagne! Fick se Alinas underbart söta nya vuxna frisyr!! Blev verkligen AWSOOME!  Sen efter lunchen bar det av med klassen ut till skogen! Filmade och fotade och grejer.. Kallt, men kul! (Och stackars Therese gjorde illa foten, hoppas hon mår bättre!) Sen, eftersom att stationen vi va på, var samma som Isabelles, så vi strosade över till henne, några coola pojkar och flickor. En annan Therese och husmor (Issi) var jätte busiga och gick upp och gjorde kladdkaka, som vi sagt, medan vi titta på youtube-klipp. De kom ner och sa att de inte gjorde de, men hela tiden gav de varandra konstiga blickar och tecken, viskade och gick iväg. Tihi, vi kände doften.. Så kom dom ner med en, mummaaaa!
Satt nere i hemmabio-mysrummet! Typ chilla, sen bar det hemmåt. På den vägen är det! Har kollat på Paradise Hotel, familjen roar sig med Robinsson, jag avstår.
Jag vet att det är sjukligt mycket bilder på mig, här på min blogg, men det är ju trots allt min, och jag är ju så babe...
troll
fula vi e..

curls

HINNER BARA MED EN YTTERST SNABB HÄR! Toh lite extra sovmorgon och har lite stressit nu, men jag envisas med att ändå göra ett töntigt inlägg, bara för att visa..
Bjuder på lite lockar.. Fick lite inspiration av en classmate igår, så here I am, in curls!

show me your teeth

OJ VAD BESVIKNA ALLA BLIR SOM KIKAR IN PÅ BLOGGEN. Inget skrivet sen igårkväll.. Blev lite kort om tid imorse bara. Har lite såkallad bloggtorka...

omoget inlägg


todays

SÅHÄR VILL JAG PRESENTERA MIN OUTFIT I BILDER IDAG. Ush, ogillar att säga outfit, låter såå.. vet inte.. töntigt?
Vilket ruskigt väder idag hörni! Grått och regn.. höst, kallas det tydligen. Tänker lägga ett lager nagellack, fixa makeupen och väskan och hej och hå. Sen bär det av till skolan, denna mörka tisdagsförmiddag.. Bild som första lektion, vet inte vad jag ska göra, för jag är klar.. Får se om inte förkylningen blir alldeles för illa under dagen, i så fall kanske det blir hemgång för min del.. Eller jag vet inte, äsh jag klarar nog en dag! Det gjorde jag ju igår!
Ha en kult tisdag!
Lateroo

clouds

FÖRKYLNINGEN HAR INTE BLIVIT BÄTTRE. Snarare tvärtom. Har behövt gå ut från lektionerna flera gånger. Men det finns väl inte så mycket att göra? Ska väl göra mig en kopp te, även om jag inte är största fan av det, men det kan nog vara skönt för halsen!
Har inte så mycket mer läxa än att himla analys.urkund inte kan ta emot filer från iWork, kult att man betalade extra för det och sen inte ens kan använda... Bra att säljaren säger att det funkar som word.. måste fixa det i en annan dator... Jobbigt!

to tired to sleep

VARFÖR SOVA NÄR MAN KAN GÖRA SÅ MYCKET ANNAT. Eller vad kan man göra egentligen? Ligger i sängen, nerbäddad, snuvig med hals och huvudont. Väntar, vad väntar jag på? Att något mirakulöst händer, att något riktigt kul dyker upp på dataskärmen. Någon som skulle vilja underhålla mig ett par minuter eller hela natten. Inatt har jag inte lust att sova. Med fingrar som har knapprat ihop två "uppsatser" och några mattetal, är jag helt enkelt inte redo att lägga söndagen bakom mig. Vill bara ta igen ett par skratt. Antalet inloggade på facebook sjunker snabbare och snabbare. För någon månad sedan var det som flest inne vid denna tidpunkt. Varför skola, varför höst? Eller är det vinter?
Med förhoppningar om ett tyst skratt ikväll och att jag mår betydligt bättre imorgon, avslutar jag detta inlägg.
Godnatt Sverige.
gjord av Hannah

dots


indians


entertain me

ATT VI FICK NJUTA AV EN SÅ FIN DAG IDAG. Kall dock, men solen sken! Jag, Jossefin och Ida började vår shoppingtur från T-centralen mot Hötorget. Därifrån vände vi och gick ner i kylan mot Stureplan, vidare en bit och stannade för att luncha på Riche. Satt på bästa bordet, såklart och plötsligt. Stiger Sofi Fahrman in. Snygg som vanligt. Kramar pappa i hovmästarpulpeten. Ställer sig och skrattar med två damer i 30årsåldern bordet bredvid. "Det här är min dotter, Lydia, som läste din bok" förvånar pappa, kanske både mig och Sofi. Vi skakade hand och presenterade oss! Det kändes bra för mig kan jag säga!
Vi smaskar i oss vår mat och rensar tänderna och packar vårt pick och pack och gick. Härifrån fortsatte vår långa shoppingtur som rundades av vid halv sex tiden. Tur det, fem timmars shopping tog på krafterna, både psykiskt och fysiskt. Shoppingkassar och mensverk hjälpte inte situationen.
Vad som shoppades kan ju vara lite spännande.. Eller? Tänker nämligen inte skriva, haha! Ojojoj, det nästan kryper i fingrarna, eller hur? Imorgon slänger jag in bilder! Från gårdagens och dagens shopping! Intressant!
Men snälla rädda mig kväll.. Jag behöver some entertaining.. Sittligger i soffan med uppknäppta byxor och en stor kofta..

iakttagen

JAG STÅR MITT I MELLAN TVÅ LYKTSTOLPAR. Jag känner mig iakttagen bakifrån. Var tog skuggan vägen? Den försöker lura mig och spela mig ett spratt. Haha, säger den och jagar snabbt i kapp mig. I samma tempo som jag går, växer den större och större, tills det kommer en vändpunkt. Den blir inte mindre utan fejdar bara bort. Återigen känner jag mig iakttagen, och skuggan har gått bort helt utom räckhåll. Ännu en gång går den snabbt fram igen, växer steg för steg och försvinner som sand mellan händerna. Det återupprepas, en, två, tre fyra kanske upp mot tio gånger. Innan skuggan hunnit komma ikapp mig igen, tittar jag snabbt över min vänstra axel. Den var där, har gått bakom mig, stirrat mig i ryggen precis innan den kommit ikapp mig för att sedan försvinna och göra detta om och om igen tills antingen mörkret eller ljuset försvinner.

high on life, igen

stor svart halsduk från bikboken
huvudgronka från vaGina.. nice med en hund i bakgrunden..
Asså jag känner mig så jävla glad! HIGH ON LIFE! Igen! AAASGLAD! Musik är snabbaste genvägen till glädje för mig! Orkar inte bry mig om att jag har haft mindre än hälften antal besökare än vad jag brukar, skite samma, känner jag! I'm happy och hoppas jag kan göra er lika happy! Trist bara att jag inte riktigt kan överföra känslan genom ett inlägg, men ni kan ju tänka er en studsande mig, sjungandes, diggar musiken och hoppar över tangenterna hit och dit, från H till A till P till P till I till N till E till S till S..
HA de finfint! Puss och kramkram!

awkward turtle

Ett snabbt mobilinlägg! I slussen, väntar på bussen i kylan och stark ånger att jag inte klätt på mig mer än vad jag gjort? Frysen häcken av mig och hoppas att bussen kommer snart! Skön dag, som alla fredagar. In till stan och fikade med Michelle på MUGGEN! Satt ute med varsin kaffe och kladdkaka! Med kylan i kroppen vandrade vi längs götgatan och slank in på ett fåtal butiker, fick lite köpt! Alltid lika kul med shopping! Bilder sen! Blir myskväll med Sara G sen! Trevlans värre! Ha en finfin kväll så kommer ett mer 'seriöst' inlägg imellertid, haha kanske lite opassande ord, men det ville användas! XOXO


motor oil

OM DET ÄR NÅGOT JAG INTE BORDE GÖRA NU, så är det precis det jag gör nu. Bloggen tar så mycket tid från mig. Den och facebook. Det ska tas bilder, komma på text och påminna sig själv om vad som hänt under dagen.. Det är en liten fälla..
Efter att Inlääget slutfört blir det till att skriva två svenska texter och räkna oändligt många matte-tal! Allt är till på måndag men jag vill ha en läxfri helg! Skönt!
Mina nya braxer. Snygga? Du hittar dom på H&M! Plus en cool tröja från jc:s killavdelning!
Imorgon efter skolan bär det av till staden, ska fika med Michelle! Kalas! Sedan lördag- dag blir möjligtvis en shopping tur med Josefin och Ida, om jag inte minns fel?
NU blir det plugg!
Laterooo

tuggmotstånd

GODER MORGON PÅ ER SOM HAR TUREN ATT LÄSA! Sitter med frukost i munnen och ska snart fixetrexia mig!
Skrev aldrig något om igår, men det var en härlig men seg dag, alla rätt på en matte-diagnos, SCORE! Sen köpte jag ett par byxor, svarta enkla (90:- !) sen tränade vi. Stegen blev lite förvrängda i våra hjärnor men det blev knappt nåt lök, kul ledare. Endast vi som var under 20, gissar jag. Shoppade lite tuggmotstånd och heeeem! Softsoft!
Idag är de nya braxerna på! Slänger på en och annan ring på fingrarna och kanske snurrar en halsduk runt halsen! Kör lite chill-outfit idag!
ush typisk tråkbild... äsh!
Ha en toppendag!!

soft baby

nussigt
Typ världens snyggaste samlade i en och samma klass, galet!

hörde jag 'suit up'?

DEN INTERNATIONELLA SUIT UP DAGEN. Okej, har på mig något som jag hade för allt för kort tag sedan.. mindre än en vecka till och med.. Suck, men det är jag och Filippa som har lite fuffens för oss. Haha ofta fuffens fanns som ord?
Tror inte jag nämnde att jag körde lite yoga igår på morgonen? Duktigt, var egentligen meningen att jag skulle iväg och träna på friskis men det blev inte av.. Därför blev det en annan sorts träning. Men idag ska det tränas!
Dagsplan:
Skolaskolaskola, lite för lång dag..
Sedan vänta i forum eller sickla (kanske shoppa?) då min och Hannahahas tantgympa börjar halv sex, vad jag vet. Ska bli intressant!!

den efterlängtade


jag är inte modebloggare..

OCH DET KANSKE MAN KAN SE. Hela bilden nedan säger allt! Hade dragit på mig myskläderna och så ska man ut i kylan.. Hehe, jag orkade inte gå upp för trapporna och byta om! Tog det som fanns nere helt enkelt, mötte ju ingen så..

vaad har kommiit?


buffalo blues

FASEN! Dags för ny header känner jag! Vete tusan hur denna bild och text och vad den nu ska innehålla ska se ut! Vet bara att den tråkiga men ganska fina bilden behöver bytas ut! Kikade in på Cimon Lundbergs blogg på tv6, han har himla cool header! Fy tusan vill byta blogg grej också, typ till djungeltrumman, fast det går typ inte, haha.. Vet inte hur man skapar blogg där. Spotlife vore aaasnice, men det är väl om man är lite större bloggare, vad finns det mer? Ge gärna tips på olika blogg ..(vad säger man?) Där man kan blogga ifrån-sidor, som vem-som-helst kan bli medlem på! Tack på förhand !
Angående headern, får jag väl ta en fin dag i city och fota lite snyggt och sen fixxitrixxa!
Minns ni denna? Är det i våras? Vintras?

step by step

Nu har jag suttit och lekt med Photobooth alltförlänge, och det spårar mer och mer, steg för steg:
börjar helt normalt..

visar stolt upp bilden som numer används som bakgrund
blue
kolla naglarna och mössan har nästan samma färg.. ?
suck..
har på senare tid märkt att jag är lite skel-ögd, överdrivet dock
om jag ändå vore en Bulldog..
söt.. ? 
utanför-målat läppstift ledde till... och håll i hatten! ..

förjävligt söt brud de där..

brud

OJJSAN VAD FINT. Satt och fotade lite för mycket i en smutsig spegel, ååh vad bra bilder det blir tänkte jag i fotograferandets stund. In i datan. Nej.
Drog på ögonbrynen igen. Vill testa lite, vill ha det, men kanske ska försöka vänj mig först innan man färgar på riktigt.
Det har verkligen varit en fin dag, i solen värmde det riktigt skönt! Ska försöka rota fram Kenza och Tyra show, eller vad det heter, som jag ännu inte tittat på, kanske blir lite plugg, sen vid sju traskar jag iväg till Alina och ska titta på Paradise Hotell, SPÅÅRAA
Pussss

ska jag?

FÖRUTOM ATT ENA ÖGAT HAR MASKARA SÅ ÄR NÅT ANNAT ANNORLUNDA.. Men vaaad? Kan ni se? Inte den bästa bilden men om man jämför med en annan bild ser man nog, ögonbrynen.. Ser ni? Mörkareee!! Resultatet efter en tråkig kväll, målade mörkbrun maskara på dom, hehe. Ska jag färga? Jag vill ha förändring! Såsom färga håret eller klippa mig (fast det vill jag egentligen inte) men något!?!
Aja det bär snart av till skolan efter en lökig natt, puss och hej!

10/10/10

GÅRDAGEN VAR MYCKET TREVLIG. Utan tvekan. Resan dit var kall och lustig och framme möts jag av självaste Isabelle. Går rätt in i ett underbart fint hus, och sedan ner i hemmabio rummet! Amaziing! Helt otroligt, snyggt och mysigt! Snacks ställdes fram av olika slag och tillsammans med musik droppade fler tjejer in. När alla kommit och kisspauser gjorts var det dags att sätta igång filmen på den enorma duken! Det blev fredag den 13e.. Många skrik och en massa lök i den trånga soffan som gjorde oss sällskap med kuddar, filtar och alla skålar. Filmen slutade och kamerorna (fyra systemisar, om inte fem t.o.m.) Vi sa hejdå till Solsidan och hemresan slutade med taxi.

feel good

SÅN JÄKLA FEEL-GOOD KÄNSLA AV ATT KOLLA GAMLA INLÄGG. Typ från i somras, maj, juni och juli. Saknar mitt sjukligt långa hår! Visst var det slitet, men det blir det, om jag skulle försöka hålla det "oslitet" skulle jag behöva klippa mig varannan dag. O-najs.
Haha, jag kunde typ inte gå upp ur sängen imorse, som jag skrev.. Har väldigt ont hela baksidan av benen, haha.
Har i förtvivlan suttit och zappat kanal och kollat vad som finns, på de "roliga" kanalerna är det maraton med de sämsta programmen som världshistorien dragit fram. Hittade tillslut "Project runway" LYCKA!
Kvällen igår jag as-mys! Skön musik där på 2an, skön som fan! :) Sen drog några hem till Filippa och kolla på Torkel i knipa med popcorn och grejer.
Lyckades hinna med rätt bussar och kom säkert hem. Ska leta efter en extranyckel som jag trodde de skulle lägga ut. Fanns inte, kolla runt hela dörren, dessutom hade de inte tänt lampan, så där stod jag, klockan var runt halv två, i kylan, mörkret, utelåst. Bankade på dörren tills jag väckte hunden som väckte resten av familjen. Facebook. Godnatt.
Nu ska jag tagga till en ny kväll, vet inte än om något skojjers händer under dagen ..
Ojj vad mycket text, ogillas! Kompenserar med en kul bild:

nästa hållplats: nöje

Själv på bussen och chillar till Tonight - Lykke Li ! Soft, soft. Det bär av till forum för att möta ett par vänner, trevligt värre! Därifrån tar vi oss tillfots till 2an, byggnaden jag aldrig trodde jag skulle sätta min fot i, men ack (sundbyberg) det är en cool katts brorsa som ska spela cool musik! Tufft, vill jag uttrycka det som! Ha en underbar fredagskväll! Puss och hej!


himlen är randig, därborta, där solen går ner

TRÄNINGSVERKEN KOMMER SMYGANDE. Långsamt, utan säkerhet. Sprider sig från baksida lår ner i vaderna. Kommer jag kunna resa mig ur sängen imorgon? Veckan har gått så obeskrivligt snabbt att jag än inte kan förstå att det redan är fredag! Helg. Två dagar utan skola. Bra uppfinng, som en kompis sagt en gång.
Ikväll blir det go mat och sen ut på utflykt! Ska kolla på dom.... ? :)
Lite småtagg, nej men trevligt ska det bli!! Och imorgon är det supermys med film och grejer hos Bellibus !! Massa finis tjejer från klassen, fett coolt, tycker jag!!!!!
Men asså ush, jag har inte haft några besökare alls idag typ, eller jo, men inte många assoooo...

LÖÖÖK


golden socks

NÅT HÄNDE. Tvättade håret igår, somnar med lite småblötthår. VAKNAR med lockigt och fett hår? Eeehm, trevligt, hinner inte tvätta om det, har skolfoto, vill inte ha uppsatt. Som tur är är det bara bak, så det kan gömmas lite, får tvättas ikväll igen... suck.
Ha en fin dag, och önska mig lycka till på skolfotot!

mustasch

OCH ONSDAGAR SOM BRUKAR VARA TRÅKIGAST? Från 8.30 till 16.15... Längsta dagen på hela veckaaan! Efter första lektionen efter lunch, går man till skåpet och sätter nästan på sig jackan, nej två lektioner kvar. Tiden från filen till bussen hem idag, var lite, smått galen. Historialektion- fick ett blått skelett på armen. Mattelektion- hysteriskt skratt och djurdop. Engelskalektion- att det är engelska säger väl allt, direkt översatt från svenska till engelska plus lite gothic och frankenstein på ett hörn.
Träning imorgon, blir finfint!!
Det blev en mustasch på spurten också, på en fin rast..
Ha det!!

m-obbad


kanelbulle

NI VISSTE VÄL ATT DET ÄR KANELBULLEN DAG? Om inte, så vet ni det nu! Grattis!!
Det blev inget besök i Skuru idag, tyvärr.. Vi orkade typ inte, hehe eller nåt. Men jag satt kvar i skolan idag och pluggade lite till vårt biologiprov imorgon, duktig! Kom två tjejer som bjöd på RedBull också, najs!
Sen drog jag till Sickla och langa upp 1500 svenska riksdaler på disken, gissa vad? GYMKORT FÖFAAAN!! Tufft, om jag får säga det själv! Halvår på Friskis och svettas, hehe, fyndigt.. Sen kolla jag runt lite och hittade min klänning som jag har letat efter! Eller letat och letat, men velat ha! Från Åhléns, blå sammet! Jättefiiin! Hemma nu, och vad som finns på min "att göra"- lista, är ENDAST plugg, inget facebookande eller så.. Nej, plugga, koncentration nu. Tack och hej leverpastej (äckligt)
fram
bak
Btw. Favoritlåt just nu: Paper Aeroplane

jeansjeans

GODMORGON! Fy det här är min tidigaste dag, 8.15, inte kul! Men det funkar, tre lektioner, varav ett är prov och drar över lite.. Sen ska förmodligen jag och Olivia åka till Skuru Skola, gamla skolan ni vet! Hälsa på, träffa lärarna osv..
Ser lite risig ut idag, håret vägrar hålla sig rakt osv..
Ha en fin dag, jag måste skynda! :)

händelselös helg

HEJSAN SVEJSAN. Gud jag har inte skrivt text på många inlägg nu! Men jag har inget att skriva känner jag, då är det lite finare med bara bilder än massa blajj. Har egentligen inget att skriva nu heller, men kände bara för att bryta ovanan. Hela helgen har varit i sittandes ställning med böcker, data och musik framför mig. Inget har hänt, iprincip. Kände mig så tjock igår för jag gick inte ens utanför dörren, hade suttit med datorn hela dagen, erbjöd mig att gå ut med Wendy på kvällen.
Åt inget godis(duktig) på hela kvällen då jag bestämt att jag ska försöka få bort sötsuget! Det går bra, äsålänge, bara jag e bestämmd! Men FAN, jag har inte köpt gymkort än!! SATAN! Ååh arg jag blir nu!
Aja jag måste fortsätta plugga (biologi) och försöka klura ut hur det blir med reunion partajjet i Götet den 23e! Men ha det görr alla glada, så blir det lite bilder också!

human nature, fast djur


I wish I had a mango tree in my backyard


copypaste


tryck vänd dra kram


RSS 2.0