efter eftertexten

TJOO I STUGAN! Ligger på golvet i mitt rum, vilket jag har gjort i några timmar nu.. Försöker göra lite engelska, matte och franska, går väl inte såå himla bra när datorn står rätt framför näsan, men jaaaa, jag är dålig på att planera plugg och grejjer! Men ja kör på min stjärnlista på spoootifyy där, så därav dator! Anledning!
Men iaf, tänkte berätta lite censurerade grejer om igår.. Iaf något jag inte berättade! Jag gick ju på högvarv hela kvällen liksom fredag-kväll! Skrattade mycket och högt! Pratade liite för mycket och hade liite för dålig humor, men jag mådde bra, OK? :)
Så när reklamen sätter igång på bioduken, så kommer en reklam för klamydia, kanske samma som de gör reklam för just nu på min blogg.. Iaf, så kommer det fram en bild med massa färgade fläckar, ni vet syn test, så ska man se en siffra, alla börjar skratta, för den föreställer ingen siffra, och alla förstår det och då ska det ju betyda att vi alla där si biosalongen sitter med klamydia.. Då harkla Lydia sig och frågade allt folk om det inte är en tvåa!?! Hah, det blev lite tyst, men kul var det! :) Och under filmen satt ett par bredvid mig och råhångla sig genom filmen.. Får man vara med tänkte ja? Skämt åsido..
Så tänds lamporna och eftertexten rullar.. Alla rusar ut med en jäkla fart! Men så klart missar alla då en liten minisnutt av filmen! Då står en gubbe och lyckas sätta en pil i mitten på en piltavla från kanske en meters avstånd. Han blir överlycklig!
"Meh, en meter klarade han det på, jag har klarat det där på FEM meter!" Skröt en tjej till sina två killkompisar som var de ända, inklusive oss kvar i salongen.. "Aah, fast ja klarade det från 10 meter" Sa jag då lite spontant utan att fråga migsjälv.. Tjej gick tyst ut ur dörrarna med killarna efter sig..
Haha, visst är jag cool! :)
för att min fd. (denna gång) snelugg är bögig

Kommentarer
Postat av: beundrare

hej lydia jag undrar om du fortfarande träffar sara öfvergård och hur det känns att vara vän med nån vars pappa är med på tv?mvh en väldigt stor beundrare

2010-09-06 @ 07:14:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0