jag ska väl inte skryta men..

FÖRUTOM ATT jag har shoppat både det ena och det andra idag, varit med Amanda och har fått en redovisning överstökad så har dagen varit skit! Jag har nämligen gått och blivit sjuk, jepp. Vet inte ens om det är värt att gå på extra träslöjden imorn? Blir ju inte bättre av att gå upp klockan sex typ. Nja, jag får tänka över saken, men det blir nog stanna hemma, sorry Mandis!!!
jag, i regnet förra helgen tror jag
Vad gör man en hel dag, när man inte har några läxor???
Later.

spegel spegel på väggen där..

innan bion
steker liiite
bjuder på den!
fröken fräken
solen gick i moln
då drog ja på mig tröjan! :)
sen var det dags för eftermiddagfika (mellis) bestående av yoghurt och skorpor som var jätte äckliga men yoghurten var toppen! Tummen upp för den!
Jag är typ klar med uppsatsen så snart ska den skickas in!! Yippiieee, frihet!
Å herreguuud! Så kom jag på att vi ska ha en muntlig presentation av mitt arbete IMORGON!! HUR ska jag hinna det? Galet! Better hurry up!
Later

morsdag ♥

VILKET väder! Och jag som ville shoppa?  Nej men nu borde jag ta och lägga fokus på uppsatsen! Herregud, kommer ju aldrig bli klar med fanskapet.
Min vovvis är sjuk!! Stackars henne.. :(
Possposs

mama I got some headache

DAGENS FRULLE, eller nåt.
Har aldrig svalt en tablett såå smidigt, jag är ganska grym! Men huvudet är typ som sprängt!
Ikväll blir det Sex and the city 2!! Med Alina som sällskap! Jätte trevligt.
Bytheway är det typ såhär jag vill ha håret på balen:
Inte så bra bild på henne, men det är bara håret jag vill ha ;)
Later aligator

två sidor

Tittar på MTV nu, men ja vill titta på B&T show..
Fast jag kommer inte orka det, nej jag SKA sova!!
Ja, juste det visade sig att man kunde skicka in uppsatsen på söndag
om man jobbade med SO, vilket jag gör! Annars hade jag varit smått rökt nu..
Men.. GODNATTERS
Later.

h e l g !

IKVÄLL SKA uppsatsen in, hehe jävla tjatande om den, jag vet. Men jag är ännu inte klar!!! Börjar panika lite! Hoppas pappi kan hjälpa mig liite! Sen har dom hittat på att vi ska hålla en muntlig presentation om det på måndag och vi fick reda på det idag. Det betyder att dom gett oss en läxa över helgen.. Det får man faktiskt inte!! Hehe
Måste skriva klart den NU!!
Trevlig helg!!

det var inte ens kul, jag skrattar..

GODAGENS! Fyyy... funtar på att byta typsnitt alltså, egentligen vill ja fixa hela skiten, men jag känner att det inte är värt allt jobb, hehe. Nej men det tar så tid att experimentera, så blir jag arg när det blir fel och jaa, massa skit!

Jag tränar för fullt på klackskogång. Okej jag har stått på samma ställe i en halvtimma och gått upp och ner för trappan, men.. Jag SKA! Skorna börjar bli riktigt sköna nu! Med nån silkspray som förövrigt luktar väldigt gott så glider foten i lätt! Men det kommer bli en plåga att gå runt i dem en hel kväll.. Urk!

Har vart hos Alina ett tag efter skolan, tagit det lungt.. spelat piano, paparazzi! Jag är awsome!

Juste sen börjar jag riktigt bli klar med uppsatsen! Bara slutsats&diskussion kvar!! Yeees!! Tror dock inte att jag kommer höja mig i varken svenska eller engelska.. Men jaja, sen kanske jag skulle bli sänkt i matte också, om jag inte gör några uppgifter... Jag vill ha kvar mitt MVG!

Snart ska jag äta, mormor har lagat kyckling med päror (potatis) hihi. Hon är från skåne, så jag tyckte det passade, hon ska vara här till skolavslutningen. Myys!
Later.

vi är medvetna om att vi är coola

GODNATTERS

från och med du

ALLA HIMLA musikfrågor:

Vem och vilka sjunger och spelar och vad heter låten?

Vad kallas den här musikstilen som du hör?

Nämn tre stora rock´n´roll artister

Vad heter medlemmmarna i the Beatles ?

Skriv en kort bluestext

Var uppkom jazzmusiken? (stad)

Beskriv hur musiken utvecklas från senare delen av 50 talet och början av halva 60 talet.

Beskriv hur blues och funk är besläktade med varandra (redogör steg för steg).

Förklara Bill Haleys roll i musikhistorien.

Men jag tror att det borde kunna gå bra!!!
Ska plugga in mina svar, sen är det sussa.

tror att nedräkningen är fel!

IDAG HAR det varit filminspelning. Ja, jag fick mig ett och många fler goda skratt iaf :D
Jag är så sjuuukt hungrig!!! Orkar inte gå och ta fram massa grejer! Jaja..
Jo, en lite sådär halvrolig grej om man är lite trött; jag sitter och skriver min uppsats och tycker att detstår vääldigt mycket "kvinnor" och "män" så jag sökte på synonymer och ja, resultatet:
Ja, jag och några andra hade iaf kul då! Testa du med! Det är bara skriva nåt ord, högerklicka och hålla musen över synonymer.
Annars så var följande min dresscode..
Nej, det hörde till filmningen.. Jag ser ut som om jag harr snopp plus att det ser ut som fett som hänger över byxan... Men det kanske var mening? Eller?
Nej men jag hade någon svart tunika, tights och en blommig kavaj/jacka och ett halsband med en liten spegel på !
Nu är det musikhistoria som gäller!!!

Vet frågorna :) Tackii

Puss!


yes

HON (JAG) kom på att när klockan slagit 00.00 på fredag, då är det sommarlov.. KIND OF! För imorn är det bild redovisning och NP franska muntliga, på torsdag är det musikprov och fredag ska uppsatsen in!! Gaalet!! Sen är de chill i massor. Typ myskvällar, de årliga traditionella grönan- besöket med flickorna i klassen! Och massa sånt, jätte mysigt!
Idag:
Hehe, jag är föööör COOL! ICEKÅLD
Näj men nu ska ja fortsätta ladda upp massa bilder och träna lite franska och annat!

nailpolish

HAR PRECIS målat naglarna mörkrosa, i väntan på att min familj ska komma hem med en xtra hund och en mormor!
Jag har bitit mig i kinden för någon dag sedan så det är värsta köttsåret på en bula om någon undrar.. Jag kan inte spotta, hehe.
Nu har jag iaf fått igång min mobil igen! Jag stängde av den igår sen glömde jag PINkoden så jag fick vända upp och ner på lådor för att hitta PUKkoden, vilket jag iof inte gjorde så jag gick in på internet och kollade men.. Den är liiite dampig, för mikrofonen är paj! Sen typ stänger den av sig själv..
Whaaaaa jag hör Wendys skall!!! DOM ÄR HEMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!♥

kaffemedmjolk

LEKTE NYSS med ett sugrör så nu har jag smoothie i håret..
Är på STHLM Kaffe med Mjölk med Alina och pluggar. Lite musikhistoria och projektarbete. Det är kul :)
Jag sov ju hos Amanda inatt. På kvällen kom hon på att hon ska till doktorn klockan 8. Och vi började 9.10, haha jag fick sitta själv inne i deras hus där på morgonen. Haha, jag låste! Duktig flicka!
Jag skickade just upp Alina att köpa typ fika, hon fick mitt kort.. Galet! Asså jag betalar hennes om hon gick upp och köpte :) Jaja, jag ÄR lat! Men vi är på dejt, och jag är kanske lite killigare (?) Då betalar jag, fin deal tycker jag.
Men det blir nog bra!!!!!
Nu ska vi plugga fett seriöst.
Bytheway så har jag köpt balskor nu!!!!! Snygga, lite små kanske men FAN vad jag ska öva gå, då kanske de tänjs lite.
Puss!

you can stand under my umbrella

BORDE VÄL skriva sååå mycket för det har ju hänt sååå mycket! MEN, jag orkar inte. Min hjärna är totelly borta. Den är på Bahamas och göttar sig medan jag får sitta kvar med reptilhjärnan och gå på instinkt. Min instinkt är inte att plugga just nu, jag menar, man har ju instinkter för att överleva. Och vet ni vad? Jag överlever utan att skriva en uppsats.
Kändes smått konstigt när jag gick med tröja och shorts under paraplyet när det spöregnade och jag tänkte att när jag kommer hem kommer inte en galen hund springandes som kan hålla mig sällskap när jag annars är ensam. Helt tyst hus, kallt och tomt. Bara jag.
Men här kommer iaf lite bilder från förrigår/igår:


Nu ska jag försöka fixa mig och packa (igen).
Puss!!
Ps. saknar min familj ♥

ropen skalla polka till alla

HAHA, JAG skrattar. Hade seriöst lägsta besökarsiffran igår! Hehe, men jag var borta hela dagen! Jag var Blandat bra och dålig på friidrotten, 14m spjut!! Yaaaa!! Huga fråga om ja inte va handbollsspelare, NEPP svarade jag! Hah! En gång i tiden men aldrig igen, jag var föör dålig :)
Har haft typ världens bästa fredag! Nej men det var urgrymmt, jag orkar faktiskt inte lägga upp bilder idag för jag ska packa till Sara nu!! Hehe jag är typ halvt hemlös nu.. Men jag har sovplats fram till måndag sen kommar di tillbaka! Har solat och badat och bastat och dansat och fotat och sjungit och ätit om vartannat! Har fått en aning färg igår och idag :)
Nu har jag typ lärt mig låten som ja försökte lära ig även om den är snabb! Inte för att skryta eller så.. men jag är ganska grym!!!
Ska köra igenom låten en gång, ladda över de 2000 bilderna som tagits igår/idag, sen packa och sedan dra till Sara G och käka polkagrisar!
Fasen vad tjock jag är efter igår :)
Embrasser!

yesterdays dresscode

En vanlig tjej i ett vanligt hem som, som en vanlig människa, åkte till forum efter att ha bytt om och fixat det hemska håret!
Blåvitprickigkjol från Zara, svartlinne från Monki, svart"jacka" H&M, brunmedblommdetaljerväska från Indiska.
Så hade jag nog mina gladiatorskor från Vagabond.
Här kommar litta pics from this dag!
Det blev endel, gitarrspelande, försöker lära mig en ny låt men det går så jääädrans snabbt!!
Men nu ska jag faktiskt packa!!!
Puss!

vem vill vara normal när man kan vara sig själv

HEJ OCH HALLÅ. Jag bet mig just i kinden, vilket gör jäääkligt ont för det blev typ värsta jacket.. :(
Juste! När jag var i staden (i fredags) så skulle vi in på buttericks, och utan för sitter alltid en gubbe och spelar gitarr och sjunger.. Jag tänkte att det är min reservplan! Hahaaa, musikant utanför nån halvvidrig butik :)
Men nu är det så att jag ska beställa en uuuunderbar väska från chicy.se, det blir 819 kr med frakt!! Det är ju änå en väska, så det får kosta, plus att jag är i nöd av en!!
Den har axelrem också!! :) Ser ganska ful ut här men.. det är för den ser så glansig ut, nush!
Ska fixa lite med kläder och mojjenger till imorn: friidrott och övernattnings mys med tjejerna i klassen hos Emelie!!!!! Fett taggad!!
Måste klippa lite i en tröja, fixa cykeln, vi ska cykla till björknäs ip imorn, jag och Amanda!! Kommer bli fett varmt!! Så ska jag packa lite till kvällen!
Puss!!

muterade getingar och pokémonkort

JEPP NI såg rätt, pokémonkort... Det låg på marken, ett fire-energi!! Blev fett taggad att ta upp det men, tänk om nån skulle se mig ta deras kort då skulle jag inte vara mästare längre!! För då skulle de inte tycka jag var lika awsome längre?? Tur att jag bara tittade på det. Men jag kunde se från håll att det cirkulerade runt där och ropade till Amanda " Shiiit ett pokémonkort!!!!!".
Nu sitter jag här, efter en shoppingkväll och lång kvällsprommenad med min egna lilla rubin, Amanda! Vi satt i forum och käkade och snackade till typ strax efter åtta, sen tog vi bussen till ektorp (trots att det var "vår" buss) och så gick vi väääärsta sköna omvägen hem! Shitt vad jag gillar bara skitsnack! Det är så himla skönt att ha någon man verkligen kan snacka med fast man säger egentligen ingenting!!
Har tagit lite bilder men de har jag inte laddat in! De kanske kommer imorn eller nåt :)
Detta var en tröja jag gärna hade velat haft men den var schlut! :(
Så jag köpte den här istället! :)
Jäääätte skön OCH snygg förstås!! Införskaffades även present till Emelie, och två nagellack pour moi!
Nu ska jag sova..
Natti!

hahaa

SITTER PÅ scenen med typ halva klassen, alla med varsin dator! Vi är ganska coola.. Nej :)
Sitter med lite fin musik på min 3x0.2 cm högtalare!! YAAAAAA!!
SKa fortsätta nu..
Puss!!

ikväll

vi var på soffberget och roade oss med lite musik och en kamera, ännu mer vardags lyx!
Hehe, jag har använt bilder idag, istället för text, men jag är så jäääävla trött på att skriva på datorn, har lixom värsta uppsatsen, eller den är väl inte såå farlig men, fortfarande.. mycket skrivande!!
Nu ska jag sova, tidig uppgång imorn så, måste somna i tid! För en gångs kull! Slutar ju med att jag hittar någon gammal skvallerblaska eller spelar spel och lyssnar på musik på iPoden till sena timmar.. Får se om jag somna tidigt nu..
Godnatters!!

idag

jag och mammi fettade oss, vardags lyx, hehe
jag hade en chipssmula på kinden :)
Nu ska jag ut med Natashiiii!!
Puss!

igår


wrestling

HAR VARIT och tränat idag! Är meegatrött nu!! Hoppas ja får lite härlig träningsverk imorn :)
Alina var här efter skolan, vi satt under ett parasoll med varsin dator, musik och pluggade. Jag kom inte så långt men jag har nog seriösa problem för jag kan inte koncentrera mig!! Men nu vet jag ungefär vad jag ska skriva, tror jag så.. Imorn gäller och smäller det! BAAAAM!
Sen blev det träning som sagt. Men fyyyy, jag var varm redan innan, så ska man in och träna, fy då ere KAOS!
Men jag orkar faktiskt inte skriva mer... Om det blir varmt imorn blir det nog shorts! Eller kjol! :)

nästan skjuter ingen hare, som mor sa

NEJ MEN HEJ och hallå! Kom just cykelandes hem från Alina! Andra kvällen i rad vi dricker te och spelar spel tillsammans! Mysellimys pys. Fast ikväll var Sofia med också, askul!! Barn-alfabet spelades, mm.. Jag vann! Såklart, 105 p, Alina på 95 och Sofia på 82, nära, men nära skjuter ingen hare, eller vad det är.
Har fått hem lite grejer jag har beställt, eller pappa var så snäll och hämtade det medan jag lekte och spillde och hade mig. Får se om det är något, hoppas på det bästa!!!
Ska testa nu, snart. Sen är det sovdags för mig, faktiskt! Start 9.10 imorn!! Men jag har rensat min garderob och det bortrensade ska jag överge till Amanda för att se om det är något hon vill ha så då måste jag gå liiite tidigare. Det här är mycket som är för smått för mig, inte att det är fult, eller vissa grejer är det men dom grejerna behöver hon ju inte ta!!!!
Måste kila!
Godnatters!

ür

SOLEN börjar sakta gå ner men värmen ligger kvar i luften. Dagen har gått åt till att sola, utan resultat, tyvärr, lyssna på gamla sommarpratare i P1 (trevligt), hindra Wendy från att skälla på allt och alla som rör sig eller för oljud och dricka vatten.
Kanske blir middag ute, då är det tredje gången i rad ska ni veta!! Sååååå somrigt!
Nu ska ja upp och duscha, jag känner mig üräcklig efter en hel dag i stekande sol...
Måste kila!
Puss!

20 plus

ph1- Wendy steker i solen, raklång
ph2- en jordgubbe och lite ost, mummms :)
ph3- fryser preppad men glass och bubbelvatten!!
Har faktiskt inte vart ute något, har haft grejer att fixa, men nu ska ja nog ut ordentligt!
Ha en bra sol dag!

tolvtrettiofem

JAG FICK ett underbart uppvaknande när himlen är blå och solen lyser igenom varje fönster. När jag kommer ner ligger Wendy på några madrasser och börjar ropa på mig. Sen börjar vi mysellimysa och då kommer leendet, det är så gaaalet gulligt! Wendy trycker ihop ögonen och ler i allra fullaste högsta grad! Det finns ju sånna här galna bilder när hundar ler, men att se det i verkligheten är roande. ♥

Om det inte är någon som vet så är det ca 22°C i skuggan idag! Sommar med andra ord folks! Ta tillvara på solen och dess unika kraften, haha, skojja.. kul.. 

Nej men jag blev helt chockad när jag öppnade altandörren och klev ut! Aaaaaah underbart!! 

Mina planer idag är att plugga, ute förstås! Får skriva allt på papper och sen in i datan, det går ju inte att ha datan ute, man ser ju inget! :)

Musik kommer ju spelas! I massor! 
En gitarr kanske kastas in (ut) också!

Måste kila! (till solen)
Puss!

in sweden, men gets pregnant to

VAR JU som sagt i staden idag.. Drog runt lite överallt. Dyr, god men liten lunch i Kungsträdgården, jordgubbshandel på Hötorget, glass och jordgubbsätande i Kungsträdgården. Gravida människor överallt, t.o.m. män..?

Inget förutom föda införskaffades... Mmm, bra Lydia! Inget av de fem grejerna som var på listan.. Kul! Duktig. Duktig flicka.. Men vafan skor var ju omöjligt, när man gått in i tre olika skoaffärer, och alla dessa har samma skor, då¨ledsnar man och går och äter! Man= Jag!
Är så trött så jag dör och orkar egentligen inte skriva, men nu gör jag det ändå för jag har blivit smått beroende av min blogg.

Vi blev filmade och intervjuade på engelska idag, jag Alina, Frida och Malin! Haha helt galet! Det var Kina TV inför kungabröllopet, haha, som om jag kunde bry sig mindre.. Men vi får väl se om det publiceras isåfall skulle de maila Frida. Det var lite pinsamt för jag hade en ful-dag också! FY!
Nu ska jag hjälpa mamma gör en pavlova (?) eller vare heter!
Tack för idag tjejer, jätte trevligt!!!
Juste haha! Höll på att glömma det viktigaste, när F och M hade köpt glass och vi fortfarande stod i kön, så var det några Italienare som ville fota sig med dom! Sen när vi kommer till dom så ska vi också vara med fast dom ska ta kort på en av dom och alla oss med Malins kamera? Haha, as kul! Do you have facebook? *väääärsta blicken på Frida*
"My advise to them are to get children" "Meet friends" "Travelling" "LOVE" våra tips till kungaparet, haha Alina vet av egen erfarenhet att ett tips för att leva lyckliga i alla sina dagar är att få barn!
Måste kila!
Puss!

uppe med tuppen

VAAKEEEN!! :)
Idag bär det av till staden som jag nämnde igår!! Asnice!

Bussen går om sådär, 35 minuter.. better hurry up!!
Juste! Hahaa.. Alina testade kläder i 2,5 timma igår, kan ni fatta att jag inte orka kommentera efter ett tag.. hahaa!!! Så jäkla kul!

Herremingud!! IGÅR!! Kissie på Bella & Tyra show! Hahahaaa, catfight till 100000000000000!!! Skit kul!! Haha!

Men nu måste ja sminka mig åså..
Måste kila!
Puss!

seger!

LADY GAGA, e ganska grymm, synd att man missa konserten hennes :(

Är med min Alinus, har vart i forum och sickla idag!

HITTADE MIN BALKLÄNNING! Ja, seger!! Och en gullig blå vit prickig kjol :)

Vi fika lite hos Alinus, sen åt vi pizza at my place, sen hem till henne igen för övernattning! YA!
Vi ska sova i samma säng! Känn. På. Den!!

Alina kör lite modevisning, hon har en enooorm beslutsångest, jag kan nästan känna doften.. ne hos fes!

Vi har lekt hela dan och imorn blir det av till staden för ännu mer shopping! Aaaaaah kortet brinner.. hehe.
Ska träffa Malin och Frida i Kungsträdgården. Feeet treeevligt! Kanske inte blir så bra väder, men ändå!!

Här kommer fina bilder på mig....

första bilden på mitt nylagda nagellack som är Alinas, och som pricken över i:t en liten greta pose på sista bilden! vajjert, kan man ju säga!!

Nu ska vi nog titt apå Bella & Tyra Show, som gick tidigare idag/kväll..
Sen blir det sleeepie sleepie!

Måste kila!
Puss!






hey :) (Alina ville va busig, så det här var från henne, gulle hon)

lillördag

IDAG HAR hunnits med detta:
- skola
- spela
- ha ett NP och en redovisning(båda gick asbra!)
- träna
- duscha
- spela gitarr
- gå ut med hunden (i shorts!)
- ätit middag
- haft ont i huvudet
Men, det ser ut som om jag borde skrivit nåt mer...? Hahaa, juste plugget, men njaa, har inte kommit så långt, men det kommer... Ska dock in ikväll!
Tittar på roast på berns!! Den unga killen är grym! Nour El Rafai är ju för skön också, och han Soran Ismail :)  Askul! Dom roastar Klas Malmberg, eller vad han heter!
Måste kila!
Puss!

mmmmm

OH NO! Med det här inlägget kommer jag slå ut mitt inlägg med tuuuusen bilder! Stackare som inte kan skrolla ner för att se så många bilder på mig! Verkligen, stackare.
Sitter i pingisrummet och "pluggar", men jag vet inte vad jag ska skriva, hmm helt klart ett problem!! Det lixom går inte framåt... jag vet inte vad jag ska göra! Har bett typ alla maila det dom skrivit, hehe. Men jag fattar ju fan ingenting!!!!! Bajs på de.
Nej snart ska det tränas, igen!! Tagga, lite.. Kanske ska smyga iväg och byta till träningsbyxor, hmmm tror de!!
Måste kila!
Puss!

french

NU HAR jag ett nationella prov återstående! Det är i franska-muntliga. Festligt värre!!!
Det är franska nu och vi ska se nån film.
Jag var ju sååååå himla smart på laborationen idag!! Haha, fick en klapp på axeln :)
För alla nior, ni vet vad jag snackar om: Jag knöt ballongen längst upp så den blev mindre och då såg man mer resultat!!
Nu är det filmtime, ska skriva ner fem uttryck man hör på franska!
Måste kila!
Puss!

massa redigerande

HAR VART hemma hela dan och försökt göra klart den här jävla brohistorian, det går inte framåt riktigt känner jag, ser jag.
Alina kom ett tag och vi diskuterade lite om hennes gymnasieval över en liten kaffe och nu är det bestämt! Jag är stolt över dig min kvinna!
hehe, ja vet alla är helt olika redigerade, men ja, de e fint!
Jag har en liten textremsa som sitter på hjärnan och jag sjunger det omochom igen:

What day is it?
And in what month
This clock never seemed so alive.

Det är gaalet!
Eeehm, hmm, ööööh nu är frågellifrågan om jag ska koncentrera mig på att göra klar plugget eller om jag ska gå och lägga mig och läsa lite.. Det var längesedan jag lade mig tidigt och bara läste..
Ääääh jag vetefAn
Måste kila!
Puss!

rebeller

TRE ungar kommer cykelandes, de är kanske fem sex år nånting sånt. Först kommer den ena (kille), full fart med hjälm, den andra (tjej) kommer jagandes efter den första, på cykel, utan hjälm, och den tredje (tjej) vinglandes på cykel, med hjälm. Hmmmm, okej på landet, ojj, haha vi är typ landet men, finns ju värre fall, men ett sånt litet barn borde inte köra utan hjälm! Rebelliska ungar! Hahaa
Sen när man gått några meter till, ja då är det ett till gäng ungar som spelar fotboll. Målisen (kille) lägger sig med bollen som kudde på marken (?) en "spelare" (tjej) börjar rulla med armarna (hehe) trodde jag men då står hon och visar "f*ck you" åt honom och dessutom står och skriker de.. De andra tjejerna fattade ingenting men hon bara stod och skrattade.. Haha det är ganska roande att bo nära dagis och lågstadium! :) Dock lite jobbigt när man sitter inne och försöker ha lugn och ro med öppen dörr dom skriker.. Jappeeeh...
SOMMAR NUUUUUU! Nån kanske har märkt en rumpa i bakgrunden, de är mammsi som tvättar fönstrena, gulle hon :)
Nu MÅSTE jag faktiskt plugga!! Haha, plugga, jo visst, jaja det blir som det blir med det :P
Måste kila!
Puss!

miss mansson, eller vad man säger

HAHA GALEN morgon! Sitter just nu och äter lite frulle, som består av Yoggi och Kellogg's, japp, att skriva ner...
Nej men jag hade ganska härligt uppvaknande imorse, min bror och pappa åket till skola respektive jobb, strax innan åtta. Då ligger jag i sägen och försöker somna om efter att ha vaknat såååååå många gånger på samma morgon. Mamma ska nu ut med wendy, hos har ingen aning om att jag är kvar hemma. När fröken Månsson precis ska sova lite flyger hon upp av ett jädra tjut!! Slänger upp fönstret (som som tur är nära dörren) och ropar på mamma! Hon hade larmat och där låg jag inlåst, larmet är ju inte i mitt rum men om jag skulle öppna dörren skulle det hända oväntade grejer! Hon springer tillbaka och stänger av larmet, haha. Detta följt av många modevisningar inne på mitt rum då jag inte kunde bestämma mig för något! Jobbigt...
Sen satte jag klockan åt fel håll... vad kommer näst? Sliter av ögonfransarna, nej fy!
Måste kila!
Puss!

fett oseriöst..

.. TRÄNINGSPASS idag, hahaa! Det var ju kul att greenman va där också, en kille som typ alltid är där när vi är, grejen med honom är att han glor så förbannat på oss.. ? Kändes som om alla var där idag, hehe. Jag har typ redan ont överallt, då kommer jag inte ha ont imorgon alltså... Japp, så blir det, som alltid, jag tränar fel...
Hahaaa, otränad skit försöker träna sig, misslyckas! :(

Gaaaaaaah vad jag vill ha sommar NU! Shorts, linnen, klänning, kjol, bara ben helt enkelt! BIKINIIIIIIII! Aaaaaaahh! Jag döör!
Juste fan! Måste skriva en planering över vad jag ska jobba med på projekt arbetet. typ 12timmar varje vecka i skolan att jobba på det, CRAZY!  
Ska försöka slutföra loggboken också! Bara satt ni vet ;) 
Hmmm juste ingen konsert imorn.. jaja!
Nu ska ja pluggiiish!!!
10.15 imorn, haha :D

heeej moogen cheey

LUSSAN tittar min blogg.. Jag tittar facebook, fast nu måste vi återgå till pluggandet! Kanske blir träning ikväll, får seeeeeeeeeeeeeee!
Hmmm, NP idag gick crap
Bajs

plupp

HAHA fint mitt senaste inlägg va? :) Har hittat målarfärg i mitt hår, hehe. Så kan det bli när man sliter!
Tittar på Wallander som går på 4an just nu. Det är lite scarry... :S Whaaaa !!
Imorn är det FR-NP, har inte pluggat så värst, men han kan tydligen ändå inte sänka mig så.. :)
Sen ska Louise följa med hem till mig så ska vi göra NO!!
På tisdag är det dags för vårkonserten! Taggaaaar!!
Puss!
Tillägg: Jag vet hur jag vill färga mitt hår!!  Som Kenza har just nu! :)

dvärgen langar bilder

kopiatorbilder
kycklingbilderna
hehe, märkte efteråt att understa knappen var oknäppt
kvällens outfit
I´m bringin' sexy back, yeah! Med en påhittad mouche och målar-kläder! Yaaaa, coool!!
Tittar på HÖST I PARIS, fransk film, ska vara bra, men ja vet inte än... Säkert bättre än I love you Phillip Morris som vi såg igår!!
Ska försöka hitta historien bakom broar! YA! KUL!
Puss!

strumpa utåin

NU MÅSTE fröken Månsson plugga som 17!
Har just ätit tortellini! Och när Leo kommer hem från träning så ska vi äta rabarberphaaaaaaj! Jepp ni såg rätt! Rabarberpaj! Sommrigt värre!
Nej men jag borde inte ens skriva något, har inte pluggat nåt! Har massor med franska och NO. Har tappat bort lite grejer som ska vara med i NOn.. Inte bra, inte bra alls!
Mot pluggvärden! Och viidareeeee..
Puss!
Ps. kommer bilder från igår och idag senare! Har målat friggeboden med mammsingen och hade riktigt satsiga kläder! Ds.

sweet dreams

VILLE bara säga godnatt en Xtra gång!
GODNATT
Puss!

smilisar

HAHA filmen var urkass, nej men den var väl sådär, kul i börjar men sen spårade det ur!
Känner mig speedad till tusenmiljoner, efter tandkräm och ansiktsskölj så är det inte sååå konstigt :) Ska försöka sova snart, när jag har spelat lite, he he he.
Ähj fan nu är det raketer igen, skojjers, Wendy skäller... Kan va Runar... han fick hunden att bajsa på sig, bara så.. ni.. vet! I pappas hand.. myys, myspysigt varmt... Fint!
Hade mittbenis today bytheway ;)
Men typ godnatters då! :) ♥
Puss!

lördag

NU ÄR äntligen svenska P3domumentär redovisningen färdig att presenteras! :)

Har haft en chilldag med Amanda. Ikväll bär det av till biografen av biograferna, sergel ;) Vet inte vad vi skulle se men det är med Amanda min kvinna och Emelie min 16åring fick en dildo i present av killarna i klassen, hahaaa, fett kul det var! :)
Puss!!

oordning

ALINA VANN priset för mest överdrifter! Det här var det godaste jag någonsin ätit. Det var det hemskaste. Det var det bästa...
Blåbärsfluffet skvätte som inget annat! Blåa prickar överallt! Hahaa, det blev inte riktigt fluff, men gott var det!! Vi var som småbarn och tog varsin visp från elvispen :)
Alina fick för sig att hela kvällen fick man inte säga nej, utan man skulle säga nein? Om man sa nej skulle man göra en armhävning... Kul första tio minutrarna

Hickan började hos Alina men spred sig till mig på senare timmar

Kameran klickade fula bilder

Hon rättade mig för att jag sa dryg åt fel grejer? :(

Vi satt kvar i skolan och gjorde bild, det börjar arta sig för mig!! Men när Cissi gått bar det av till kopiatorn (dagens höjdpunkt) för att kopiera våra ansikten. Hmmm, det var nog det fulaste jag sett (inspirerad av A)!! Helt sneda och äckliga. Sen gick vi lite halvflummiga till ica för att köpa ingredienser till blåfluff, egentligen skulle vi hyrt film men vi glömde det, hehe. När vi kommit hem till henne för hon skulle packa lite grejjor, det var KAOS, hon kunde inte bestämma kläder, aaaaaaah, jag blev gaaaalen!

När vi satt med musik och spelade kort med vågräta spelkort(irriterande enligt A) och åt bfluff: det skrammlar till och jag inser att det var mitt glas med fluff, "Ajajajaaaj!" "Hällde du ut det?!?!" "Nej men jag fick ont i fingret :(" "Aha..". Haha gullig kompis jag e :P

Det flög in en jäkla nattfjäril in i mitt rum och började silvra av sig :@

Vi spelade lite gitarr, såklart!

Sen var det chirredirre med morötter! Wendy slickade i sig en del dipp på morgonen, då vi( Alina) glömt att ta bort den!

Sen var det finläsning i världens underbaraste barn-bok, råttan Rutger och isbiten!

Puss!

backflack

MED BLÅbärsfluff och kortspel i handen är det myskväll hos Månssons! Måste ju passa på när padre är i Spanien (fyndigt, att skriva padre). Blåbärsfluff är sååååååå gott, receptet står i arkivet februari 2010!! :D
Melissa Horn på min underbara iPod- högtalare, men just nu iPhone :P Hehe buusigt!
Jag skriver mer om allt fint och knäppt och skojjigt som hänt idag, imorrn! Alina, den snytande kärringen ville inte att jag skulle skriva, men jag skulle bara skriva liiiite :)
She's back! Back on track
Puss sålänge! :)

I hate my life and I wanna die, I ain't got no iPhone

GODMORGON! Har munnen fullt av ljuvlig avokadomacka!! Haha, muuuuumms! Ska gå om knappt en timma, mot skuru IP!
Myspysekväll med fina Alina idag!  :)
Mina gulliga strumpor igår :)
Puss!

fixxxxx

HAR EN del att fixa här på bloggen...

T.ex. Redigera rubriken- den ska vara mindre och när den blir så lång att det blir två rader, ska det vara mellanrum mellan raderna, för nu kopplar dom ihop sig! Fult och Oläsbart!

Bredden på bloggen, själva texten- Jag skulle vilja ha så att den är ungefär lika bred, eller bredare som bild bredden 600! Så att det inte blir så hackigt och fult.

Göra texten större- lättare att läsa och även om man bara skriver pyttelite, så ser det inte helt mongo ut ;)

Vår 2008

Saknar dig ♥
Bye folks, blev sugen på kaffe :)
Wonderwall- Ryan Adams, grymm version

snorde

NU:
lite gitarr, lite data, lite fult glittrigt nagellack och mycket skvaller och mode (om det är nån som undrar så, ja det är Anna Anka på framsidan av tidningen)
snorde (eget ord?) ihop en liten rosett på huvvet, lite misslyckad men det var bland mina första och jag har inget i håret!!! Sådeså! Gulligt? :)
Puss!

att titta ner, är tecken på underlägsenhet

JAG ÄR nog den gladaste i världen!! Så mycket beröm och komplimanger jag har fått idag!! Aaaaaaah!! Tack alla såååå jätte mycket, om ni bara visste vad jag uppskattar det!
Det var musikuppspel, gick hur bra som helst. Själv kändes det som om jag sjöng lite.. eller ja, jag hörde inte mig själv så jag visste inte, men det var just det! Att jag inte hörde så jag visste inte, men det var bara att kötta på!! Men det var tydligen bra då jag fick all denna beröm! Helt underbart att höra :)
Sen efter spelade jag upp har Karl vad jag tänkt på vårkonserten! Haha, hemliiiiis :) Han sa typ att det egentligen var överkurs att spela och sjunga samtidigt och typ att jag hade en fin stämma och blablabla :D Hahahaha !!
Äter päron, ska fixa naglarna(!), kanske börja på NO-loggboken, så har jag lite gjort, sköönt! Jag har ändå inget att göra, men ändå så mycket. Som jag tänkte när jag klev innanför dörren, rabblade upp för mig själv vad jag skulle göra nu, shitt vad mycket jag har att göra men egentligen ingenting. Men det är småsaker som jag inte behöver göra, mer som är kul, hehe.
Det är helt galet! Klockan är typ snart sju, men det är ljust som klockan tolv!
Imorgon är det första utegympan för i år! Skuru IP, nära och bra! 10 min?
Puss!

EN FRANÇAIS

Dagens outfit en français
un pull bleu
un chemisier gris avec les fleurs
une montre-bracelet
un pantalon noire
un collier en or
et les cheveux en une tresse sloppy
Haha, var bara tvungen! Det är bara att använda googletranslate, min bästis vad gäller språkpluggning!
ÅÅH NEJ! Jäklar, jag måste tvätta håret kom hon på! Gaaaaaah!
Okej snabbt vad som händer imorn, nån konstig överraskning på gympan (?) SO redovisning, musikuppspel!! Ska kolla om jag kan få lite hjälp med en låt till konserten av Karl! Har hittat en låt! :)
Måste kila!
Puss!

VINTAGEFÖNSTRET

HEMMA sitter jag och försöker hitta en lämplig låt till vårkonserten, om ja ska va me... Det är frågan det?
Orkar inte skriva just nu, bilder från dagen kommer sen!
Bytheway det gick bajs på NOn! :(

LYCKA TILL!

DET HÄR  blir en jätte snabbis! Äter frulle just nu, sen är det sminkning och tandborstning. Och när klockan är ungefär 08:25 eller nåt bär det av hemmifrån! Sen när första lektionen börjar kl 9.00, är det nationella prov i NO. Shiiiiiiitt!! Jag kommer typ bryta ihop :(

Men till alla andra 9:or i hela sverige, LYCKA TILL!
Måste kila!
Puss!

DÅLIG

USHOCHFYOCHBLÄ för dumma datan, som inte vill lämna mig ifred! Jag har ju inte hunnit plugga nånting! Bajjamajja! Jag är ju såå fruktansvärt dålig på att planera och fokusera! Så sitter jag här och skriver när jag borde sitta med näsan i Biologi-boken istället... Men nej, så står datan där och ser sådär, lockande ut, det är ju inte OK! Som en godisskål rätt framför snoken, dåligt exempel då ja typ inte ens gillar godis men, andra kanske kan förstå!
Men jag har iaf kommit på att efter nästa vecka så är det typ inge plugg! Bara sista uppsatsen men den ska vi jobba med under lektionerna i två veckor, ca 16 per vecka, då blir det ju ca 30 lektioner! Det borde jag hinna långt på!! Ja!
Nu måste jag fokusera! Sen sova ut, få min skönhetssömn (behöver ja verkligen de, blablabla öööhhubbcnhnhjkäckelfviblööööh)
Puss!

37days

NU ÄR nedräkningen fixad!!! 37 dagar till skolavslutning! YIPPIE!
-
Blir väl snart utgång med doggen och Natasha!
Hunden fes IGEN! Fy
Fispuss!

DOLDA TALANGER

ÅÅH BORDE inte skriva men jag mååste! Jag har 18 minuter på mig! Jag ska logga ut från facebook och sånt kl 5 (17). Några minuter kvar nu..
Hade ju uppspelet av Romeo&Juliet idag, gick bra, var väl lite nervös men.. :D
Bara för att: min hund fes, riktigt rääligt nyss! Fyfan !
Nu har jag ca 5 timmars pluggning framför mig, eller kanske 4 timmar, för raster behövs!!
Det är NO som står högst upp på prio-listan, med hela biologin! JAH! Celldelning, alkohol och droger, fotosyntes, vattnets kretslopp och sånt skit.
Sen blir det renskrivning av SO, starta eget, jag och SaraG köttar på secondhandbutik! Det går ASbra!!
Jag ska lägga upp en nedräkning till skolavslutningen också, kanske idag, om jag har tid! Så har man koll! Urgrymmt!
Måste kila !
Ha en wünderbar tisdag! Dolda talanger- tyska!
Puss!

too tired to even lift a finger

huvudverken dunkar och trots att mycket måste göras, orkar jag inget av det. så ligger jag lite konstigt också så jag kan bara skriva med en hand, vilket betyder att jag inte orkar skriva stora bokstäver.
jag är så gaalet trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen! tur att google chrome rättar mina stavfel! :)
imorn är det uppvisning, shakespear, romeo & juliet. det kommer nog gå bra vår klass är sist av tre.
nu orkar ja inte.
här kommer bara dunderfina bilder på linnéa lundberg adda på facebook nu!
Puss!

OCH

KAN INTE förstå att statistiken hållit sig uppe trots min dåliga uppdatering :) DET ÄR BRA!
Jag är döööende! Har ju sovit mycket men har hållit igång så jäkla mycket hela helgen!
Galet att klockan redan är åtta, har suttit ute mer eller mindre hela dagen hos Alina och tagit del av solens strålar! Jätte mumsig avocado-gurk-ost-macka, sen nån påhittat wook med räkor och flygande bönor.
Mitt hår har varit en enda kocka! Haha, det krävdes säkert en HEL hand FULL med balsam och en massa slit för att få ut tovorna. Det var ju inte lindrig smärta heller... Det kommer ju vara helt platt imorn! Haha, fy.
Här kommer lite bilder från min och Alinas 60talsmiddag igår:
Och dagen efter:
Och hemma:
Och redigerad:
Haha, finfint!
Nej, men jag har haft en jättetrevlig helg! Tack för det!
Puss!
Tillägg: Jag började skriva kl åtta typ men bilderna tog sån jäädrans tid! Haha

RSS 2.0