bok-tips!

SITTER MED EN COLAFLASKA I MUNNEN. Eller jag ska inte ljuga, den åt jag upp. Kunde inte sova inatt (den som va), kan väl ha vart för att ja vaknade ett på eftermiddagen igår och sen på kvällen försöker lägga mig vid tio-elva. Låg och skruvade och hade mig, tog tillslut upp min bok med mobil som lampa (mamma sov), läste några tio-tal sidor ur Denise Rudbergs O.S.A. Boken lästes ut när jag vaknat vid tio-tiden. Det var tredje boken i en triologi, den första heter Väninnan och andra Storlek 37. Definitivt tre böcker jag rekommenderar till er som gillar sköna hängmatts-chick-litt böcker. De finns i pocket vilket gör det enkelt att läsa. De är rätt långa på ca 300- kan ha vart 500 sidor.
Innan dessa läste jag hennes tre Tillsammans-böcker som var heeelt underbara! Kanske riktakt mot liite yngre än de jag nämnde innan.
'
Min pappa jobbar på restaurang som hovmästare (tar emot gäster och visar dem till borden osv.) Denise är lite av en stammis på både restaurangen mamma och pappa jobbar på. Men iaf, pappa är ganska social av sig och berättade en dag, när hon skulle äta, att jag älskade hennes böcker, då lovade hon mig hennes senaste bok signerad. Hon höll på med den och den blev väl klar för någon månad sedan och när jag kom hem från Torquay låg den och väntade på mig!! Nu är den hemma i Stockholm och ska börjas läsas direkt!! Den heter Baristas. Hoppas på ännu en lyckad bok!! :)
'
Jag har införskaffat mig Augusti-nummret av ELLE idag. Lite att läsa på tåget hem imorgon!!
'
Annars tänkte jag bara berätta att jag kommit över mina komplex....

Heeejdå!

what makes a man

SER NI? Ny header!! Ganska nöjd förutom att man inte ser ansiktet på mig men..
Liite random bilder efter hela ballong grejen :)
det nya, coola tecknet
ALLA älskar Photo Booth! :)

helt, ensam

JAG BLEV LÄMNAD AV MINA KÄRA VÄNNER IDAG. Linnéa åkte väl kvart i tre och Alina tjugo över. Lämnad i regnet utan någon att spela kort med. Lämnad av mormor, mamma och hundarna för dom ska ut och bajsa. Själv med en dator och kass musik på radion, nej fan nu ska den av! Började spela in en sketen video som sa allt jag redan skrivit plus att jag hade musik på datorn så det blev jätte konstigt, får bli någon annan, någon annan gång! Nu är dom hemma igen och Wendy hoppa upp i mitt knä, typ.
Vi posar glatt.
Jag och Wendy hälsar Alina en trygg och trevlig tågresa, hoppas att Linnéa är hemma nu och alla andra en fortsatt trevlig fredag. Gör det bästa av situationen och vädret.

memories

KOMMER MAN NÅGONSIN GLÖMMA SIN BARNDOM? Hela kvällen har nämligen gått åt att prata våra alla tusen barndomsminnen vi tre har tillsammans! Ute, men under tak, värmeljus, bubbelvatten, lite godis, musik och alla dessa minnen. Finns det risk att glömma, eller det är väl en risk? Inte en chans väl? Risk är ju när det är dåligt, och att glömma är ju dåligt... Dåligt = risk.
Men jag bara funtiluntar lite bara.. Är minnen bra? Det sägs ju att man aldrig ska ångra nåt som fått en att le, det är väl lite samma med hemska grejer också, eller man ska kunna lära sig av det, på nå' vis. Fast, fan vad onödigt att lägga energi på att ångra! Vet inte hur ofta det händer, men allt för ofta? Varför gjorde jag så och varför sa jag inte det? Vem tänker inte så? Och även om man kanske skämtar kanske efter att man sett en snygg kille eller vad som helst och säger till kompisen, vi skulle börjat snacka med han, lalala.. Det är ju inte seriöst kanske men ändå, man ska INTE ångra grejer! Vad det än är! Lägg inte på dig onödiga skulder, men om du gör nåt som känns dumt, gör det inte? Haha, Lydia tipsar och får det att verka huuur enkelt som helst! Nej klart som fan jag själv förstår att det inte riiiktigt är så simpelt som det låter, ja men det är väl bara att göra.. Nej, det kan vara tusen svårt. Bra svenska känner jag nu också.. Hah, bäst att lägga sig och sussa kanske och låta hjärnan min vila lite, så kan jag skriva nya smartis ord och meningar imorgon.
Godnatt eller godmorgon eller vad det kan vara när du läser..
Saknar dig ponken! Min tröja och allt ♥

merci beacoup

GLÖMDE JAG NÄMNA ATT VI GRILLADE IGÅR. Vi satte väl igång grillen vid tio-elva snåret efter att ha tittat på Danska Hollywood fruar. Marsmallows grillades som sedan doppades i smällt choklad! Jättemysigt hade vi med högläsande ur bloggar osv.
Som sagt så kommer Linnéa idag, ganska snart, hoppas vi på!
Typ just nu:
Det ÄR shorts!!
Sov gott Sverige, nu ska vi hämta Linnisduvet_one!

lita inte på det

BLEV DET NÅGOT AV ALLT JAG SA? Nej, ingen "veckans planer" eller "bilder från dagen". Tur att jag inte lovar iaf, det är illa att säga att man lovar men sen bryta det, det händer ju allt för många gånger! Men, det kommer när det kommer, OM det kommer :P
Så om jag skriver nåt, imorgon ska jag lalala. Ja men det är kanske inte 100% säkert och det hoppas jag ni förstår!
Nu tänkte jag iaf säga att idag, vid lunchtid ungefär kommer Linnéa, då ska vi ha lite mys, eller ja vet inte vad vi gör men det blir skojjs!! Hon sover här och på eftermiddagen åker min kära Alina hem.. Trist, men jag är inte själv här nere så länge till, eller jag åker hem på söndag. Samtidigt som det känns trist och så, så känns det ändå rätt skönt att komma hem till ljusa Fridhäll. Pappa, Leo :)
Så tänkte jag att jag ska bjuda lite på ballong-shooten.
Tudleees!

minigolf

IDAG TILLBRINGADES DAGEN I EN SANDDYNA, INTE ALLT FÖR LÅNGT BORT FRÅN NAKEN-STRANDEN. Inte för att det var så långt ifrån att den var det, topless tanter överallt, ah men fint! Marie-kex, nåt äcklig fralla, Bonjour, en kanelbulle och fläderbubbel-saft. Ipod-högtalarna var med och användes flitigt tills batterierna tog slut, tantanas och korsord :)
En glass på vägen upp tillsammans med killspaning!! Middag. Ner igen för en runda minigolf, det började kanon men det slutade med förlust. 68-73, aja inte såå illa pinkat, som Alina själv hade sagt. MEN VAD SER VI? Samma killar (iof typ 96-95or) som Alina små-spanat på medan jag gjorde nåt annat, två stycken btw, men, haha, på varsin sparkcykel!!!! Ja, men kan ni förstå oss eller? I totalt chocktillstånd fortsatte vi spelandet, när plötsigt en patrull på tre killar i kanske 17-18årsåldern passerar. Grejen är att alla tre har helt olika frisyrer, eller det fanns ju en likhet, alla hade plattat hår. En hade håret rätt ut i luggen typ ovanför sina jätte hörlurar, en hade slickat längs bägge sidor ansiktet och den andra hade.. nej vi minns inte men tokigt var det. De såg väl iof helt OK ut..
Riktigt taggad tjej på slutet!!
Lägg märke till mina två spikar, första hålen!! BAM! Eller Booyaah som Ernsht hade sagt!!
Sov sött!

geléhallon och flädersaft

SÅ VAR DET MED DEN HELGEN. Batteriet börjar utgå och jag är tyvärr upptagen med annat just nu, nämligen kort och yatzy spel! Det är kul så där en mulen och kall dag/kväll.
Dagen har tillbringats under varsitt täcke i varsin fotölj.
Oj, det känns som ett tecken att skriva kort, när kortspelet börjar, batteriet börjar ta slut och internet hoppar av..
Ha en trevlig vecka, vilken det nu är. Jag kan berätta lite om den kommande veckans alla tokiga planer imorgon, plus bilder!!!!!
LATÖR ALIGATÖR

raggar-träff?

MEN ALLVARLIGT, LÄS HELA. Dagen har rullat på som den ska' Trögstartad morgon med för många timmar tillbringade i sängen med förbjudet godis. Macedonken till lunch. Jo, det blev en sallad, jag kan inte ta en fet köttsemla efter småsnask, låter väl liite märkligt, men naj, det var inte vad jag kände för!
Städning, packning, kortspelande och ploppspelande plus en finfin middag mot senare timmar.
Efter det bar det ner till vad vi trodde var en raggar-träff på stranden? Mellbys raggar-pöjkar (gubbar med deras flammor) i sina raggar-kärror, ah fyfan, det är tufft. Så kommer man ner till stranden i halv solnedgång, men.. Tomt var det? Attans vi missade dom! Jag som hade med mig fina kameran och allt.. Men den kunde användas till andra vyer..
Ja, där stod vi, låg vi, kröp och krälade i den mjuka sanden tillsammans med raggarnas spott och snäckornas vassa kanter. Riktigt kråmade oss framför kameran, självutlösare, "du får fota mig!" och "ta när jag gör så här, här ta kameran!". Ja, men ni kan ju föreställa er, två fotogeniska flickor som veeerkligen VILL få sådana dära urläckra bilder att skryta med, sådana som man bara ser andra ta och man aldrig lyckas med själv!
*Alina somnade nog nu*
Trots att kyliga vindar rev i våra bara ben och människor som tittade undrande, fortsatte vi. Inget, nej INGET kunde stoppa flickorna när kameran låg i deras händer och de bara kommer på nya idéer mest hela tiden. Nerifrån, uppifrån, mellan armarna, genom händerna, i ninja-ställning, yoga-pose, brygga, you name it! Vi gjorde allt från hopp till dans och lite till..
Men förhoppningsvis visar jag bilder imorgon så ska jag försöka sova nu!!
Och, godnatters!

(tummen upp)

VI HÄLSAR ALINA VÄLKOMMEN TILL MELLBYSTRAND!! Denna flicka som även fyller år idag, 16 bast! Wow! Jag avgudar henne.. Min familj (som just nu befinner sig hos mina kusiner) och hennes plus en annan familj var på Vallåsen och lunchade! Jätte trevligt var det!! Förutom att jag tappade bort de blå solisarna jag köpte för några dagar sedan.. Därför var jag tvungen att ersätta dem plus det paret jag tog sönder! Jag och fördelsedagsbarnet tog varsin damcykel och drog oss till Maxi för ost och sylt-köp. Det finns KappAhl och Lindex så, ja det blev en sväng in där! Två par solisar, ett halsband och.. eehm jag skämms lite men den kostade 10 kronor.. en sån låtsas-hår-fläta (bild nere).
Vi sitter med gott och blandat och roar oss med våra nya prylar plus en mac-kamera(tummen upp). Vi börjar dock bli lite bad-sugna, det blir väl ett dopp mot senare timmar, solnedgång, kanske!

Alinas present från MIG; rosa spets-kjol, halsband (sko), ring (blomma) och lite små-prover från the body shop. gissa OM hon blev glad?!? Jag har nog aldrig sett någon så fruktansvärt glad! Tjiho!

Här ska födelsedags-mysa!
Ps. förlåt, hela inlägget blev heldamp! FÖRLÅÅÅÅÅÅT, texten ville inte på några omständigheter( eller va man säger) vara vänstercentrerad! DAMP

huvudverk och ryggont

MÅSTE TA OCH UNDERSÖKA HUR MÅNGA TIMMARS SÖMN JAG BEHÖVER EGENTLIGEN. Det är ju olika för alla, men jag känner hur huvudet inte hänger med trots typ tio timmars sömn! Inte ens ögonen är med, jag skelar typ, hehe nej men det är helgalet! Haha.. Fett överdrivet men :)

Jag ska lägga in lite bilder från Hallands Väderö, men har inte laggt in bilderna i datorn ens. Det får bli senare! :)

oh happy yesterday


godnatt!


lite småbränd på ryggen

JAG, MAMMA, MORMOR OCH HUNDARNA HAR LEGAT PÅ HUNNABADET MEST HELA DAN' Det är såå mycket skönare att ligga på stranden där det blåser än att ligga uppe vid stugan där det är vindstilla, ja fy, svetten rinner!
Tog en lång dusch med kallt vatten och två omgångar shampoo, om någon undrade! Det var skönt och nu sitter jag i en tokig mittbena! Den kan va fin när den är fixad men den håller sig aldrig på plats! En dag i mittbena, den kan bli rolig för de runt omkring mig, och för mig när jag kommer till en spegel! Hah!
Lyckades sätta mig på mina solisar nyss.. Trist.. Jag gillade dem! JAG HAR FLERA!
Hoppas ni har haft en lika strålande dag som jag och fått er lite brunbrända ben och ytterligare några fräknar på nästippen.
ADIOS!

a tuesday morning

SEN JAG KLEV UPP HAR JAG KUNNIT MED EN HEL DEL. Bråka med Leo, äta frulle, spela gitarr, facebooka.. Typ det, hehe.
SÅ snart jag är klar med inlägget skall datorn bort och jag ska steeeka i solen! Kanske t.o.m. gå ner på stranden! Bra idé! Imorgon blir det Hallandsväderö med familj och familjens vänner. Det blir mysigt. Foton kommer från den dagen, såklart!
På fredag kommer Alina hit och hon ska stanna några dagar! Det ska bli jätte trevligt!!!
Ha en fin dag!

kvällsbad nattmacka & skånsk-pepparkaka

MED DEN RUBRIKEN TYCKER JAG ATT JAG HAR BESKRIVIT MER ELLER MINDRE HELA MIN KVÄLL. Felicia (en kompis, som bor här på somrarna precis som jag och i vanliga fall i typ Mariefred, tror jag :P) kom tidigare i efetrmiddags och frågade om jag och broren min ville ta ett dopp i det.. bruna, efter middag. Jo, men självklart vill vi det! Det var första gången för i år jag såg henne och dom åker till Italien imorgon typ! Det blev ett ganska långvarigt bad vid åtta-tiden. Vattnet var hyffsat varmt men brunt och gräsigt och urk!

När jag kommer in sätter jag på mig pyjamas och pappas fleecetröja! Mysfaktorn är på topp. Kände att hungern började bubbla i magen och bredde mig en macka! Familjen hade köpt sånna skånska pepparkakor medan jag var borta men de tyckte inte dom var goda. De stod framme och typ igår tog jag ett munsbett, den var väl inte så farlig? Och nu ikväll trots att jag fått i mig två mackor, var jag fortfarande hungrig! Då tänkte Lydia att hon skulle minsann ta och smaka den där på riktigt, kakmonster som hon är! Jorå, den var väl lite torr i och med att den stått framme men den var väl god ändå!
<----- Detta är en skånsk pepparkaka. Svårt att beskriva, testa själv!


Godnatters!

aargh

TRODDE DET SKULLE BLI KANONVÄDER, som pappa säger, men naj! Visserligen så regnar det inte, men det är inte sol, så jag kan inte bli bruun! Haha
Hejsvej

i have been doing nothing for such a long time

GODMORGON, tänkte jag skriva och det gjorde jag också.. Tänkte inte riktigt på vad klockan var och todde att jag just gått upp. Men naj! Det var ett tag sedan men jag har suttit och gjort precis samma sak sedan jag vaknade med avbrott för frukost. Facebook. Det är ju så jäkla mycket bilder från resan och än har jag inte sett alla!
Lydia märkte att det var sol ute och beslöt sig för att gå ut och sätta sig. Uuuunderbart med sol och värme! Love it!
Jag har tagit så fruktansvärt många bilder med webbkameran så den säger nästan "ta det lyyyyngt nu!" när jag trycker på den :)
Här kommar då lite av dessa bilder när jag "spelar seriös". Njuuuut!
Ha det bra!

en liten lördag

HALLÅ I STUGAN! Idag har jag, i sällskap med familj och släkt ätit lunch på Sand i Båstad. Vi åt buffé med massa smaskigheter med sommriga frukter och ost o kex till efterrätt!
Träffade, som bestämt Hedwig från gamla klassen där! Jätte trevligt att höra hur hon mår och om hennes SOMMARJOBB! Haha sötnos i fluga och hela köret :)
Johanna från Torquay tipsade mig om en sida som heter picnik.com, här kan man enkelt redigera bilder t.ex såhär:
En redigering jag länge velat kunna göra, har försökt med photoshop men ja vetefan.. Det är lite för komplicerat för mig! Det här funkade utmärkt och första bilden är Emmy och Frida från Torquay som är på bilden i London, andra på Amanda ute på piren!
Pussss

godisbussen

SITTER MED HALVA SLÄKTEN PÅ BAKSIDAN OCH SVETTAS. Det bjuds på chips, guacamole och svensk mys musik!
Dagen har gett oss värme och solsken vilket vi fortfarande får!
Kvällens mat blir moulle fritte! Mummsfillibabba! Slurp..
Nu ska jag sätta på någon önskad musik och ge er en fina bilder som tagits med finfina webbkameran!
bara för vi är så himla fina!
Hejsvej!

födelsedagskalas och ullared

ETT TUNGT UPPVAKNANDE KLOCKAN ÅTTA CIRKUS.. Nu skulle familjen Månsson ta sin årliga rutt till Ge Kås, det vi känner igen som Ullared. Och filmning var ju såklart igång! Men fy fan, vi flydde fältet när de kom i närheten. Skam att vara med där, tycker jag! Haha.
Men nog kunde flickan fynda lite! Både det ena och det andra, kläder, hårprodukter och andra frächingproducts! Innan jag lägger upp alla mina ton bilder från Torquay, får ni en video (!) på mitt shopping idag! YAY!
Latör aligatör!

21.9

HEMMA I STRÅLANDE SOL I NYA KLÄDER.
Gårdagen var allt vad seg och tråkig heter.. Man tror inte att det ska vara såå jobbigt att lämna sina vänner men när man ser dem gråtandes och vinkandes i bussen och inser att, det kommer dröjja en sån jäävla tid innan man får se de goa göteborgarna igen! Jag ska inte gråta, jag ska INTE gråta.. Det gick inte, vi stod där som fån på trottoaren och storbölar! Springer efter bussen och får se det sista av dem på ett bra tag. Jag vet att många kan hålla med mig när jag skriver att vi kommer sakna alla och alla stunder från Torquay, sommar 2010.
Sommarens höjdpunkt har varit och nu när solen steker på Sverige får vi se till att ta igen den brännan vi aldrig fick! Längtar efter att få se alla album på facebook, inte bara från Torquay utan från hela eran sommar så man får se vad ni hittat på!
Själv försöker jag handskas med min nya dator, bla. ladda in bilder!
Ni förblir alltid en liten bit av mig, alltid.
Later!!

tillgång till Internet!!

HALLI HALLA I DET BLA!
Jo, det blir ju lite halvfult  utan vara fina kara svenska bokstaver! Men ni far helt enkelt gissa er till vad det star!

Men jag hittade Internet TILLSLUT! Harligt!

Jag har haft det skiiitbra hittills med jatteharliga tjejer! Nepp, inga killar..
Vissa aktiviteter och vadret har val vart lite halvdant men anda! Vadret ar faktiskt bra nu, medan jag sitter har sa det blir val inte sa langvarigt. Jag har shoppat, LITE for mycket.. Och mer blir det... London.. WHIIIE.. overvikt pa planet :P

Sitter pa ett sunkigt Internetcafé! Med en mango och passionsfrukt smoothie fran COSTA! Mummsfillibabba!

Det ar valdigt varmt har, ska ni veta. Hela sunk-lokalen svettas.

Nu ska jag fortsatta roa mig. Hoppas ni har haft ett bra sommarlov hittills och kommer ha ett fortsatt sadant!
En halsning fran Amanda-brevid... Vi har det kulT!

Snart ar jag tillbaka i "rutan" pa riktigt! Och da blir det muucho bilder! Bla. SHOPPINGEEEEN!!! :)

SOLPUSSAR!


RSS 2.0